Logo-Tiding_01
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voor lezers

Bij Tiding denken we te weten wat lezers graag zouden willen van een nieuwsmediabedrijf. En wie goed luistert, begrijpt dat de manier hoe tot nu toe het nieuws gebracht wordt, aan een flinke upgrade toe is.

Tiding geeft daarom lezers de kans om nieuws te beleven op een manier dat past bij de 21ste eeuw. Door Journalisten, columnisten, bloggers en fotografen te volgen (of op te abonneren) stel je je eigen nieuwsvoorziening samen. En als fan wil je vragen kunnen stellen, contact maken of informatie delen. Dat kan allemaal. En wil je eens even geen nieuws over moord, oorlog en doodslag? Dan kun je je nieuwsvoorziening aanpassen. Tiding brengt je alleen nieuws dat jij nieuwswaardig vindt. Wij geven je de controle over je nieuwsvoorziening terug. Er is bij ons geen algoritme dat een internetbubbel creëert en geen redactie. Jij bent echt de baas van je eigen nieuws. Daarmee zijn wij uniek n de wereld.

En niet onbelangrijk: met de support van jullie en dit platform kunnen onze freelance journalisten onafhankelijk hun werk (blijven) doen. Financiële vrijheid staat feitelijk gelijk aan persvrijheid. En daarmee helpen we de samenleving goed geïnformeerd te houden. Dat is immers belangrijk in een tijd van grote maatschappelijke, ecologische en economische veranderingen.

Nog even over privacy. Dat vinden wij bij Tding zeer belangrijk. Daarom is Tiding een gesloten platform. Derden hebben hierdoor geen toegang tot de data binnen ons platform. Ze leren dus niets over jouw bezoek of leesgedrag binnen Tiding. Wij verkopen onze gebruikersdata bovendien niet aan derden. Je moet hierdoor wel een account bij ons aanmaken voordat je artikelen kan gaan lezen. Dat kost overigens weinig tijd. En in ruil daarvoor bieden we je privacy en een mooi eigentijds nieuwsplatform. Doe je mee?